Inici Agenda Vermut Poètic amb Sebastià Portell i DJ’s

Vermut Poètic amb Sebastià Portell i DJ’s

Presentació  “Amors sense casa. Poesia LGBTQ catalana”
La primera antologia de poesia LGBTQ de la història de la literatura catalana, que Sebastià Portell presentarà a l’Espluga de Francolí en el marc de les activitats de l’Orgull Espluguí.
Amors sense casa. Poesia LGBTQ catalana (Angle, 2018) és la primera antologia de poesia LGBTQ de la història de la literatura catalana. Editada a cura de Sebastià Portell, aplega gairebé cent anys de dissidències sexuals i de gènere, a través de 40 veus que abracen tots els territoris de parla catalana des d’edats, vivències de gènere, estils i poètiques ben diferenciades. Una mostra orgullosa del gran i extens patrimoni que la poesia catalana conté en el pla de les escriptures LGBTIQ.
Biografia de Sebastià Portell
Sebastià Portell (ses Salines, 1992) escriu des de –i sobre– les fronteres textuals i vivencials. És autor de les novel·les Ariel i els cossos (2019) i El dia que va morir David Bowie (2016), amb què va guanyar el premi Time Out Barcelona al Creador de l’Any, dels contes de Maracaibo (2014) i de diverses obres teatrals, com Un torrent que era la mar (2013, premi Ciutat de Badalona de teatre) o Transbord (2018). També ha tingut cura del volum biogràfic Antònia Vicens. Massa deutes amb les flors (2016) i d’Amors sense casa (2018), la primera antologia de poesia LGBTQ catalana. Des del març del 2022, és el president de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana.
Música amb els DJ’s de l’OE en acabar.

L'acte s'ha acabat.

Data

jul. 03 2022
Caducat!

Hora

12:00 pm - 2:00 pm
Jardins dels Francolins

Localització

Jardins dels Francolins
Plaça Montserrat Canals 1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *